HTML

FEHÉRGYARMAT

Fehérgyarmat. Élhető és szerethető marad-e Szatmár és benne településünk? Rajtunk múlik.

Friss topikok

  • Ferenc Ifj Kocsis: Örülök, hogy találtam blogot Fehérgyarmattal kapcsolatban, van egy mellék szöveg, hogy Szatmár és ... (2019.01.18. 12:45) Udud István: Utcák, terek, intézmények névadói Fehérgyarmaton (Bárdos Lajos)
  • Ferenc Ifj Kocsis: Örülök, hogy találtam blogot Fehérgyarmattal kapcsolatban, van egy mellék szöveg, hogy Szatmár és ... (2019.01.18. 12:19) CSENGERÚJFALU:
  • gersgorin: Tündérem? :) Hát ez kedves :) Igen amúgy, Morvai ügye pont egyenlő súllyal kerül a mérlegbe, mint... (2010.04.17. 16:16) Olvasgatok
  • Artaban: @fórumoskomi: néha dolgoznom is kell, és kevés embernek engedem, hogy ide írjon. Így nem mindig a ... (2010.03.25. 14:50) "Valahol Európában! "- olvasói levél
  • Artaban: Tisztelt sanyi.45! Második hozzászólásodat a már leírt álláspontom miatt nem áll módomban beenged... (2010.02.23. 10:25) Minket is érint

2010.02.04. 19:18 Artaban

Minket is érint

Mivel nem rendelkezem információkkal, ezért nem kommentálom, szerepel a cikkben fehérgyarmati is.

 

 

és a cikk fehérgyarmati vonatkozása:

 

Cirkusz a választókerületekben

Az egyik csalódott Seres Tamás, volt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gárdakapitány, aki 2008-ban alapította meg a fehérgyarmati Jobbikot. A jelöltállítás azonban nyilvánvalóvá tette  számára, hogy a Jobbik éppúgy a megbízható embereit hozza pozícióba, ahogy a jelenlegi parlamenti pártok.

"A legtöbb jelölt volt MIÉP-es. Mi csak tölteléknek kellettünk” – mondja Seres. Miután – szerinte koholt vádak alapján – kizárták a pártból, több volt szabolcsi, hajdú-bihari, borsodi jobbikossal együtt a múlt héten megalapította a Kuruc Szövetség Népmozgalmat.

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója Serest tehetségesnek, de túl mohónak tartja, aki mindenáron be akart kerülni az országgyűlésbe, és ha nem lett volna túl mohó, ez sikerül is neki. "A Jobbik demokratikus rendszere kilöki azokat, akiket kizárólag az egyéni ambíció hajt” – reagált Seres vádjaira. Seres szerint viszont a párt a gárdát csak a médiacirkusz érdekében használta: akiket a rendőrök vertek, fizethetik a büntetéseket, a hátul sunnyogók pedig most képviselők lesznek.

 

 

 

2 komment

Címkék: jobbik serestamás fehergyarmat országgyűlésiképviselő


A bejegyzés trackback címe:

https://fehergyarmat.blog.hu/api/trackback/id/tr501730030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artaban · http://artaban.blog.hu/ 2010.02.23. 10:20:41

Tisztelt sanyi.45 kommentelő!

Kérem megértésedet, de elküldött hozzászólásodban kettő személyt néven szólítva hazugnak nevezted őket.

A két illető szavahihetőségéről nincs elképzelésem sem. Nem tisztem őket védeni. De nincs kedvem pl egy ügyvéd által indított rágalmazási per miatt évekig bíróságra járni.

Így kommentedet ebben a formában nem áll módomban megjelentetni!

Köszönöm megértésed!

Artabán

Artaban · http://artaban.blog.hu/ 2010.02.23. 10:25:36

Tisztelt sanyi.45!

Második hozzászólásodat a már leírt álláspontom miatt nem áll módomban beengedni. Így viszont mondandód második fele is kimarad, ami véleményként helyet kaphatna moderálás nélkül is.

Artabán
süti beállítások módosítása