HTML

FEHÉRGYARMAT

Fehérgyarmat. Élhető és szerethető marad-e Szatmár és benne településünk? Rajtunk múlik.

Friss topikok

  • Ferenc Ifj Kocsis: Örülök, hogy találtam blogot Fehérgyarmattal kapcsolatban, van egy mellék szöveg, hogy Szatmár és ... (2019.01.18. 12:45) Udud István: Utcák, terek, intézmények névadói Fehérgyarmaton (Bárdos Lajos)
  • Ferenc Ifj Kocsis: Örülök, hogy találtam blogot Fehérgyarmattal kapcsolatban, van egy mellék szöveg, hogy Szatmár és ... (2019.01.18. 12:19) CSENGERÚJFALU:
  • gersgorin: Tündérem? :) Hát ez kedves :) Igen amúgy, Morvai ügye pont egyenlő súllyal kerül a mérlegbe, mint... (2010.04.17. 16:16) Olvasgatok
  • Artaban: @fórumoskomi: néha dolgoznom is kell, és kevés embernek engedem, hogy ide írjon. Így nem mindig a ... (2010.03.25. 14:50) "Valahol Európában! "- olvasói levél
  • Artaban: Tisztelt sanyi.45! Második hozzászólásodat a már leírt álláspontom miatt nem áll módomban beenged... (2010.02.23. 10:25) Minket is érint

2010.02.07. 12:47 énnemtudom!

Olvasgatok

Olvasgatok, de nem tiszta előttem sem, hogy miért érdekel mások hülyesége véleménye, ha az pártlapban, vagy szórólapon jelenik meg. Kezembe került az ELSŐ! A Jobbik kiadásában megjelent Szebb Jövő elnevezésű hogy is nevezzem? lap.  

Mint olvasható, Sz-Sz-B megyei kiadás. Címlapon 7 olyan területet emelnek ki, melyeket a „A Jobbik „Hét vezér”- témájának neveztek el. Az elsőbe belekapva el is ment a kedvem a többitől. Ha már az első felveti az igaz nem mondás gyanúját, akkor mit ér a többi?

 

POLITIKUSBŰNÖZÉS: a mentelmi jog eltörlése. Gondolom egyetértenek azzal, hogy mindenki feleljen az általa elkövetett tetteiért. Ha politikus, ha nem. Tegnapi hír az index.hu-ról: Vona Gábor átadná képviselőjelöltségét Budaházy Györgynek, aki jelenleg rácsok mögött élvezi az állam kötelező vendégszeretetét. (róla nem kívánok értekezni, hiszen tájékozatlanságom nem jogosít fel véleményalkotásra) A hír lényege, ha a Budaházy György ajánlószelvényeit összegyűjtik, akkor a választásokig rá is érvényes a mentelmi jog. HOPPÁ! Hogy is van ez? Eltöröljük a politikusi mentelmi jogot? Melyiket? Amelyikkel a hozzánk tartozót mentesíthetjük, vagy azt, amivel a más véleményt képviselőket?
Vagy csak simán tisztában vagyunk azzal, hogy járhat a szánk, úgysem lesz sok olyan eszement képviselő, aki megszavazza?

 

Vicces a kiadvány azon követelése, amely szerint „ciklus végén minden képviselőt kötelező vagyonosodási vizsgálat alá kell vetni” Tudjuk,  a képviselőink vagyonnyilatkozat megtételére kötelezettek. Beadják. És? Röhög kínjában a fél ország. Ezek után szintén ugyanazt a kérdést teszem fel? Ki fogja a parlamentben ezt megszavazni? A gondolatot lehet végtelenségig folytatni…

 

Nem tudom, miért de ezeknek ez tetszik. A „Cigánybűnözés” felszámolása. A csendőrség felállítása. Kérem szépen! Tessenek a nem cigánybűnözést is felszámolni! Ha lehet!

 

Ahogy haladok előre az olvasásban, egyre hülyébben érzem magam. Jön a „Mezőgazdaság” Ez nagyon jó! A családi gazdaságok ismét. Szövetkezetek állami támogatása. Ha egy kicsit visszalapoznánk a történelemben, biztosan találnánk a gyűlölt korszakokból ideillő jelszavakat. És ne hallgassuk el, hogy akad jól csengő cél is egy ilyen programban. Több is. Most egyet emelek ki: új nemzetközi piacok meghódítása.

 

„Gazdaság”. Az új nemzetközi piacok meghódítása mellett „a liberális piacgazdaság helyett ökoszociális nemzetgazdaság, amely számára a környezet megóvása, az emberek jóléte és a nemzet érdeke a fontos és nem a profit, az államadóság újratárgyalása, a stratégiai ágazatokban elherdált vagyon visszaállamosítása, multinacionális cégek megadóztatása.”  Javaslatom, hozzunk létre új közgazdasági tudományterületet, valami hasonló címmel: a magyar csoda, de ne bántsatok érte bennünket! Hitelezőink, a multik, a stratégiai ágazatok tulajdonosai még tapsolni is fognak!

 

„Ifjúság”. Jaj, már megint minőségi oktatást akar valaki. Őszintén mondom, szép és hangzatos, méltányolható célok. Főleg azok után, hogy elolvastam Vona úr feleségével készült interjút, A rovásírás TANÍTÁSÁNAK BEVEZETÉSÉRŐL. Akkor már hangosan röhögtem, mikor a rovásírás érettségi tantárgyként történő bevezetését hozták elő!

„Egészségügy”: szép, nem is kell ebben kifogást keresni. Hacsak nem valami liberális beütéstől (fúj!) vezetve nem akarom kifogásolni a következőket: „megállítjuk a jó magyar orvosok és ápolók elvándorlását, a rossz külföldi orvosok és ápolók bevándorlását.” A gazdaságnál már éreztem, visszajöhet a vasfüggöny igénye. Igen, megérkezett. Le is kellene zárni a határt. Szabályozni a kiutazások számát, nehogy megfertőződjön a szabadon utazó hazafiúi agy holmi nyugati métellyel! Már csak azt kellene felfognom, hogy ez most azt jelenti, minden külföldi rossz és minden magyar jó, vagy csak a rossz külföldit nem engedjük be, vagy a jó magyart nem engedjük ki, a rosszat igen? Jaj, de bonyolult ez nekem!

 

 

Befejezésül a „Nemzettudat”. „megszüntetjük a TV2-t és az RTL KLUB-ot”  Gondolom, megkapná a jogokat a Turul TV és az Árpád sávot a másik kanálist csatornát a Táltos TV. Arra emlékeztet, amikor egy polgármester élő szerződést komplett hadművelettel rúghat fel. Emlékezz a Pécsi csatára!

 

„A Magyar Gárdának jogi felhatalmazást adunk,…” Ez is szuper elképzelés. Tehát lesz rendőrségünk, csendőrségünk, magyar gárdánk, honvédségünk. Ha visszahoznánk az ifjú gárdát, a munkásőrséget és az mhsz-t, akkor megoldódott  a teljes foglalkoztatás hazánkban. Eljön a kánaán, hiszen az elengedett államadóság, a megadóztatott hülye multi pénze, az ökoszociális nemzetgazdaság fedezi ennek költségeit.

 

A másik gyöngyszem: „megteremtjük a lehetőséget, hogy Magyarország visszatérjen az 1944-ben elhagyott történelmi jogfolytonossághoz.”  Próbálok rájönni, hogy ez mit takarhat! Megtámadjuk Romániát, Szlovákiát, Ukrajnát, esetleg a délvidéket is? Egyszerre, vagy külön- külön? Esetleg hadat üzenünk az igazságtalan békedekrétumokat ránk kényszerítő államok ellen is? Azért jó lenne tudni, hogy fenjem-e őseim kardját és kovácsoljam a nyílhegyeket? Mert ezekkel azért jóval nagyobb esélyünk lenne a hadi sikerekre, már csak azért is, mert az ellen a röhögéstől úgysem bírna harcba bocsátkozni ellenünk.

 

Komolyan el akarjátok takarítani a magyarságot a föld színéről?

 

Ez csak a címlap? Kellett ez nekem? És még lenne 6 oldal és a hirdetések. Nem tudom, hogy folytatása következik-e?

 

 

 

 

 

 

4 komment

Címkék: jobbik turul 10. cigánybűnözés jobbikprogram számúvállasztókerület


A bejegyzés trackback címe:

https://fehergyarmat.blog.hu/api/trackback/id/tr801736209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gersgorin 2010.03.24. 21:59:49

Dühítően szánalmas cinizmus. Ilyenkor szégyellem, hogy én is gyarmati vagyok.

énnemtudom! 2010.03.24. 22:12:22

@gersgorin: Gyere gyakrabban erre szégyenkezni tündérem!
Ha akarod, elárulhatod, hogy mi bántotta önérzeted! Csak nem a mentelmi jog???
Ha igen, akkor itt van neked még egy írás, az index.hu-ról:

Majdnem kerékbilincset kapott Morvai Krisztina a pesti belvárosban, de épp autójához ért, amikor a közterületesek akcióba léptek. A Jobbik államfőjelöltje mentelmi jogára hivatkozva próbálta elkerülni a hétezres helyszíni bírság kifizetését.

A József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Jobbik államfőjelöltje. ...A közterületesek éppen kerékbilincset raktak a kocsira, amikor Morvai visszatért.

A politikusnő ekkor kisebb csődületet okozott a téren, mert hangos szóváltásba keveredett a parkoló őrökkel. Az eset egyik tanúja szerint a jobbikos politikus nem akarta kifizetni a kerékbilincselésért kiszabható helyszíni bírságot.

A tanú szerint Morvai először azt mondta, hogy siet, majd pedig mentelmi jogára hivatkozva akart kibújni a büntetés alól.

gersgorin 2010.04.17. 16:16:54

Tündérem? :) Hát ez kedves :)

Igen amúgy, Morvai ügye pont egyenlő súllyal kerül a mérlegbe, mint a Fidesz listázása, vagon számra alkalmazott bérszavazói, az MSZP kilométeres tolvajlistája. De amúgy meg tényleg többet vártam volna tőlük főkampányidőben mint egy kerékbilincs meg néhány b*zis vagy pornós kép. Ennyire telik csak? Tényleg vannak emberek akiknek többet számít, hogy rossz helyen parkoltam mint, hogy falvakat tartanak megfélemlítve a cigány hordák? - Köszönhetően az elmúlt 10-15 év nagyszerű kisebbségi politikájának, és semmiképp nem a bőrszínüknek, vagy a genetikájuknak.

Egyébiránt elég gyakran vagyok gyarmaton, köszönöm.
süti beállítások módosítása